Hela havet stormar

Elitserien svänger. Igår stormade bandyhavet. Tillberga vann över Hammarby på Zinken! Vänersborg noterade tredje raka förlusten, nu mot Broberg som punktade Lomanov. Bollnäs slog Villa i knottrigt snöblask och Tellus tog poäng av Sirius. Bara Saik och Edsbyn ångar på.

Tyvärr haltar serien. VSK har färre spelade matcher än flera av de andra. Reservpoäng. I morgon väntar sig alla två nya, mot stackars Kalix som reser landet runt för stora pengar och som bara har några hindra åskådare på hemmamatcherna däruppe där det stora mörkret snart sänker sig.

Match klockan 15 i morgon. Tillåt mig illustrera dagens blogg med en häftig situationsbild från en SM-final på Stadion i slutet av 1920-talet. VSK är ena laget. Verkar vara uppställning för ett frislag. Endera dan ska jag försöka ta reda på vilken match det var.

Final på Stadion. Okänd fotograf.

2 reaktioner på ”Hela havet stormar